BRUMES PURIFICADORES

Avui en el blog us parlaré de la nova introducció de les Brumes Purificadores de l’Aire en el centre.

La firma Aromalaboratory té al nostre abast 8 brumes purificadores aromaterapèutiques de cultiu biològic, protectores ambientals i preventives que reforcen el nostre espai personal per mantenir la bellesa i manenit-nos sans.
Totes estan formulades sota els preceptes de l’aromateràpia i la hidrolateràpia a partir de la destil·lació de plantes medicinals: preuats absoluts, aigües florals i olis essencials.

Les Brumes Purificadoras ens ofereixen salubritat natural, higiene personal, regulació de l’estrès oxidatiu, principal causant de l’envelliment cel·lular, i equilibri emocional.

Perfumant i purificant el nostre Espai Personal, al voltant del cos amb aquestes respectuoses brumes, en funció de les activitats / rols / circumstàncies a les quals estiguem exposats (íntima, social, pública), aconseguirem amb el seu ús diari estats de confort, benestar i bellesa.

A més, gaudirem amb la seva fragància pura i natural, lliure de tòxics i ens beneficiarem de la seva acció calmant i antifatiga allà on ens trobem: Dormir bé i descans reparador, relaxació i pau interior per superar l’estrès mental, vitalitat per continuar quan l’energia decaigui, serenitat i equilibri emocional, seguretat en el rol social, atenció als moments d’estudi i treball, estats de protecció i confiança, fortalesa.

El seu còmode format de butxaca ens permet utilitzar-los en qualsevol situació de la vida quotidiana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *