Blog

consells per cuidar la pell a la neu

Són només uns mesos els que podem gaudir de la neu a les muntanyes, un espectacle preciós, però saps que el fred, el vent i el sol a aquesta altitud perjudiquen la pell?

Consells:

1- En primer lloc, t’aconsallem preparar la pell a cabina per posar-la a punt devant de les agressions externes.

2- Recorda posar-te protecció solar a les zones exposades, normalment a la cara, 1/2 hora abans de sortir a la neu i repetir l’acció cada 2 hores.

3- Hidrata i protegeix els llavis. El sol, el vent i el fred poden provocar deshidratació en aquesta zona tan delicada. Nosaltres t’aconsellem aplicar-te baume protecteur lèvre spf 20 de Guinot.

4- Hidrata i nodreix la pell del teu rostre amb la crema re-construct de BDR, és un luxós complex reparador i antiedat que aporta protecció i cura a les pells molt seques i sensibles.

5- Hidrata també el teu cos, encara que estiguem coberts amb la roba, el vent i el fred provoquen sequedat a la pell.

6- No ens podem oblidar de les mans, esquiant es porten guants adequats però tot i així  no oblidis hidratar-les, et convidem a provar les locions de mans i cos happy days de Crisnail.

7- Per últim, hidratar, nodrir i reparar la pell a cabina, amb un tractament facial adequat i personalitzat My Code de Summe Cosmetics, perquè la pell estigui al 100%.

21

demana hora per cuidar la teva pell abans i després de la neu al 972 755 422 – 647 443 864

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *