Untitled Design (12)

Master Class Skin Care

El divendres 11 de març, Olga Estètica & Summe Cosmetics ens vam unir una vegada més per presentar-vos la primera Master Class Skin Care a l’Hotel Mas de Torrent.

Va ser una vetllada molt agradable i plena de diversió, vam oferir una experiència única on elles van ser les protagonistes, vàrem donar les pautes perquè aprenguessin a cudiar-se la pell i a ensenyar-les a com utilitzar cada producte correctament.

Seguidament vàrem gaudir  d’un taller molt divertit de gimnàstica facial, del qual vam riure molt tot aprenent les contraccions facials.

Per concloure la Master Class vaig fer una demostració de maquillatge, ensenyant alguns dels secrets professionals per a tenir una pell 10.

Totes les assistents van quedar molt contentes, les vam cuidar, mimar, enseyar… i per finalitzar la jornada en un dels entorns més bonics de l’Empordà vam oferir un fabulós bufet de fruites, sandwich vegetals, sucs de fruties i verdures naturals, infusions…

Estic molt contenta de què ho disfrutessin i aprenguessin, que es divertissin i trobessin la clau per poder truere’s encara més partit d’elles mateixes.

 

Untitled design (13)

Organització i direcció: Olga Estètica

Decoració: Moments Glòria Busquets

Col·laboració: Summe Cosmetics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *