QUIN ÉS EL TEU CODI  (2)

My Specific Serum, QUIN ÉS EL TEU CODI?

Bon dia! Coneixeu Specific Serum? A mi personalment em té enamorada.

Utilitzar un Sèrum facial té molts avantatges. És un producte amb uns concentrats molt elevats i això provoca que en molt poc temps tinguem canvis a la pell. No substitueix mai a una crema hidratant, ja que les propietats d’un i altre són molt diferents.

Specific Serum és un tractament totalment personalitzat. És un fluid facial no gras, pensat per tractar els efectes del pas del temps de rostre, coll i escot, de forma totalment personalitzada.

En aquest cas es combina la base del sèrum amb els concentrats especialment seleccionats per l’esteticista, en funció de les característiques i necessitats que s’observi en cada persona.

Els 6 concentrats:

  • 01 OXIGEN CODE, és un concentrat facial que il·lumina la pell amb símptomes d’asfíxia,  torna la lluminositat, energia i la vitalitat d’una pell jove.
  • 02 DNA DEFENSE CODE, és un codi d’acció diana a l’ADN. Repara i protegeix les cèl·lules mare del mal causat per l’acció dels rajos UV, i determinats agents externs.
  • 03 NUTRITION CODE,  és un concentrat que reforça l’efecte barrera de la pell produint una hidro-protecció profunda i una nutrició immediata.
  • 04 BRIGHTENING CODE, ens ajuda a difuminar les taques i les decoloracions produïdes per l’edat, equilibrant el to de la pell i donant un to uniforme i radiant.
  • 05 DENSITY CODE, ens reemplena les arrugues i redensifica la pell. Redefineix l’oval del rostre i actua sobre la flàccides.
  • 06 LIFTING CODE,  aquest concentrat allisa el relleu cutani gràcies a la seva acció sobre les arrugues d’expressió.

11951120_891617027583039_2820110218522846541_n (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *