Rejoveniment Cutani (1)

Rejoveniment cutani

Avui us parlo d’un dels problemes generals de les nostres pells, l’envelliment cutani.

L’edat de la pell reflecteix l’excés d’exposició al sol i la menor producció de col·lagen. El tractament de rejoveniment de Ellipse ens ajuda a mantenir un aspecte jove i lluminós.

Com funciona el tractament?

Les taques epidèrmiques causades pel sol contenen melanina i les vermellors difuses contenen hemoglobina. Quan les cèl·lules que contenen melanina o hemoglobina reben la llum del tractament Ellipse s’escalfen i s’eliminen en pocs segons, aconseguint que l’alteració epidèrmica sigui menys perceptible.

Qui es pot tractar?

Ja que el fotorejoveniment està basat en l’absorció de llum per part dels pigments, els tractaments són més eficaços en pells més clares i que no estiguin bronzejades en el moment del tractament. Els tractaments facials són els més comuns, però també pot ser tractada qualsevol part del cos.

Aquí us detallo una miqueta el funcionament del tractament de fotorejoveniment.

Un tractament facial requereix menys de 20 minuts, per poder obtenir el resultat desitjat són recomanables entre 2 i 3 sessions.

La majoria de les clientes descriuen el tractament com una sensació de calor, semblant al que un sent després de passar el dia parant el sol.

Just després de finalitzar el tractament i durant els dies posteriors pot semblar que la pell està “bruta” a causa de l’oxidació de la melanina. Posteriorment la pell es mostra  més tersa, lluminosa i amb més frescor.

549993_10150667218819209_1235985785_n

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *