Càpsula del temps

INNOVACIÓ I REVOLUCIÓ

Trobareu una combinació única de metodologia, ingredients actius i tecnologia punta creada per a un aspecte permanentment rejovenit i una textura de la pell immillorable! En els temps del Botox, els resultats dels tractaments facials eren insuficients per a la majoria dels clients. Els tractaments convencionals moltes vegades no son suficient per tenir uns resultats visibles immediatament.

La Càpsula del Temps, et proposa fer un viatge en el temps i recuperar en pocs minuts la joventut de la teva pell. Si et preocupa l’aspecte del teu rostre i vols aturar l’envelliment i recuperar la joventut de la teva pell, La Càpsula del Temps de BDR t’ofereix un tractament adequat a les teves necessitats, sense infiltracions i sense passar per quiròfan.

BDR ha aconseguit el somni dels resultats immediats visibles i duradors, sense necessitat de recórrer a intervencions quirúrgiques altament invasives a través de la síntesi de la tecnologia innovadora, ingredients actius dermacèutics i mitjançant un tractament plaent.

El mètode BDR, assegura una textura de la pell refinada, una superfície suau, una pell relaxada i una millora en la circulació sanguínia. El tractament en si, és una experiència fantàstica per a la pell i pels seus sentits per igual. Aquest mètode no té competència en el camp dels tractaments facials, amb resultats visibles instantanis i duradors.

VIATJAR EN EL TEMPS ARA ÉS POSSIBLE

 • CÀPSULA CALMANT
  Ideal per a pells amb vermellors, estressades i propenses a tenir al·lèrgies. La Càpsula ofereix un tractament relaxant destinat a recuperar l’estat natural de la pell. Enforteix el sistema immunitari.
 • CÀPSULA ANTIACNE A
  Tractament especial per a persones amb pell acneica, atura la propagació dels bacteris amb la llum LED combinada amb àcids de fruita suaus i amb productes per normalitzar la secreció sebàcia. Tracta també les cicatrius posteriors i imperfeccions localitzades.
 • CÀPSULA ANTIACNE B
  Tractament actiu per a pells greixoses amb tendència acneica. Proporciona a la pell un aspecte mat i calmat amb els porus refinats, gràcies a l’ús de la llum LED i dels sèrums dermoactius que proporcionen resultats duradors.
 • CÀPSULA ANTIACNE C
  Tractament indicat per a pells grasses i amb marques. Proporciona un aspecte mat i el relleu cutani refinat.
 • CÀPSULA LLUMINOSITAT
  Tractament per a pells apagades amb resultats de gran lluminositat i amb resultats immediats aclaridors de la pell.
 • CÀPSULA LLUMINOSITAT D’ULLS
  Un tractament ràpid ideal per a persones que necessiten tractar arrugues, bosses i la flacidès del contorn dels ulls. Proporciona una mirada intensa i radiant amb resultats duradors.
 • CÀPSULA PER IMPERFECCIONS FACIALS
  Tractament ideal per a pells groixudes, rugoses, amb i petites imperfeccions. Millora les petites irregularitats i els punts negres del cutis. El resultat és visible ràpidament amb una pell més suau i lluminosa.
 • CÀPSULA DE PROBLEMES LOCALITZATS
  Tractament indicat per a pells amb cicatrius, acne, arrugues d’expressió… Es milloren els problemes i s’obté una pell més refinada i amb resultats visibles.

 • CÀPSULA FERMESA
  El tractament ideal per fer el primer viatge en el temps. Una sessió que enforteix la pell i l’estimula, tot aportant energia a les pells cansades i propenses a tenir arrugues, és perfecte per recuperar la fermesa de la pell.
 • CÀPSULA JOVENTUT
  Indicada per a pells madures, és un tractament per a totes aquelles persones que volen rejovenir la seva pell. Durant aquesta sessió de la Càpsula del Temps s’experimenta com la pell es torna més suau, uniforme i ferma. Es reactiven totes les funcions de la pell amb un efecte durador que torna a la pell el seu aspecte jove i la seva qualitat.
 • CÀPSULA ANTIESTRÈS
  Ideal per a persones que pateixen estrès i volen recuperar l’equilibri saludable del seu cutis. Mitjançant un massatge especial s’aconsegueix un relaxament profund de la pell.
 • CÀPSULA HIDRATACIÓ EXTREMA
  El tractament òptim per a pells estressades i deshidratades que estan exposades al sol i a esports externs. Reconstrueix la pèrdua d’hidratació i permet obtenir una pell molt relaxada i refrescada.
 • CÀPSULA ANTIARRUGUES LOCALITZADES
  Ideal per a tot tipus de pell que desitgi difuminar les petites arrugues localitzades. Amb resultats excepcionals de rejoveniment que perduren en el temps i permeten aturar i reduir les arrugues localitzades.
 • CÀPSULA JOVENTUT HOMES
  Tractament adequat per enfortir la pell masculina amb efectes ràpids i efectius. Indicat per a pells maculines amb els primers signes d’envelliment.
 • CÀPSULA JOVENTUT TURBO
  Ideal per a pells masculines madures. És un tractament únic amb resultats inmediats, per a pells cansades i desvitalitzades. Li proporcionem a la pell una injecció turbo antiedat.