Tractaments Corporals

 

BRAÇOS – PITS – ABDOMEN – CINTURA – CAMES – CUIXES – GLUTIS

Ofereim una completa gamma de tractaments corporals professionals que donen resposta a les diferents alteracions de la pell del cos:

greix, cel·lulitis, flaccidesa i cames cansades.

 

BODY TREAT MODELANT I REDUCTOR

50 min.

Tractament indicat per grassa localitzada i obesitat. És un tractament reductor, crema-grassa, amb acció lipolítica. Amb ell evitem l’augment de cèl·lules grasses i remodelem la silueta. 
Teràpia corporal anticel·lulitíca i reductora, especial per reduir zones localitzades

BODY TREAT MODELANT I ANTICEL·LULÍTIC

50 min.

Tractament indicat per tractar la cel·lulítis. Amb ell reduïm la pell de taronja, detoxifiquem i remodelem la silueta.

BODY TREAT CAMES LLEUGERES

50 min.

Tractament indicat per les cames cansades i alteracions venoses. Amb ell millorem l’aparença de les cames, afavorim la circulació de retorn, estimulem el sistema limfàtic i refresquem.

PEELING CORPORAL DE PAPAYA

50 min.

Hidrata i nodreix la pell deixant-la sedosa, amb un suavitant amb col·lagen marí

My [B] Code manual

50 min.

És un tractament especialment concebut per combatre i prevenir de forma específica i personalitzada cadascun dels problemes corporals que més preocupen. Elimina i drena toxines, redueix volum, elimina la cel·lulítis, reafirma la silueta i regenera els teixits.

My [B] Code amb messoteràpia virtual

50 min.

És un tractament especialment concebut per combatre i prevenir de forma específica i personalitzada cadascun dels problemes corporals que més preocupen. Elimina i drena toxines, redueix volum, elimina la cel·lulítis, reafirma la silueta i regenera els teixits. En aquest cas treballem amb l’ajuda de la messoeràpia virtual per poder arribar a més profunditat.

 

PRESSOTERÀPIA

30 min.

Per al tractament de la cel·lulitis, mala circulació, cames cansades…

PRESSOTERÀPIA

50 min.

Per al tractament de la cel·lulitis, mala circulació, cames cansades, aranyetes vasculars…

CRIOTERÀPIA VINCI

40 min.

La criolipólisis és un procediment no invasiu per a l’eliminació de greix corporal mitjançant l’aplicació de fred. El procediment pot ser una alternativa a la liposucció, amb la diferència que no  suposa risc per al pacient.

RADIOFREQÜÈNCIA FRACCIONADA VINCI

50 min.

Regenera col·lagen i elastina de la  pell, causant lleus lesions de manera discontínua i donant pas al teixit adjacent a estimular una regeneració cel·lular, per a així eliminar  cicatrius, estries blanques, i combatre la flaccidesa, allisant i millorant l’estat de la pell.

TRACTAMENT CORPORAL PREMIUM VINCI

60-75 min.

Desperta el teixit aportant-li l’energia necessària, incrementant la microcirculació i estimulant. El cos respon portant més oxigen a les cèl·lules i més nutrients. Reafirmem i, de manera paral·lela, cremem greix. Gràcies a la crio el nostre organisme es defensa del fred augmentant el nostre metabolisme cel·lular. Gràcies a la radiofreqüència reafirmem el teixit, la endermología activa la circulació i afavoreix el drenatge de toxines, mobilitzant el greix i activant el metabolisme basal. El làser LED accelera la lipólisis i redueix centímetres de manera mesurable. Reestructuració de les fibres d’elastina i reactivació de nombrosos processos fisiològics.