VINCI LIPORADIOLOGIE

Què és Vinci?

Vinci és un tractament no invasiu, amb aquest tractambet es busca la perfecció de les formes i l’equilibri. Aconsegueix reafirmar, modelar i reduir el greix acumulat, sense necessitat de cirurgia. S’aconsegueixen resultats espectaculars en poc temps.


Què fa Vinci?

Desperta el teixit aportant-li l’energia necessària, incrementant la microcirculació i estimulant. El cos respon portant més oxigen a les cèl·lules i més nutrients. Reafirmem i, de manera paral·lela, cremem greix. Gràcies a la criolipòlisis el nostre organisme es defensa del fred augmentant el nostre metabolisme cel·lular. Oxigena, redefineix, remodela i retorna a cada zona el seu aspecte rejovenit.

Com funciona LipoRadioLogie ™ Vinci II?

Gràcies a la radiofreqüència reafirmem el teixit, el massatge activa la circulació i afavoreix el drenatge de toxines, mobilitzant el greix i activant el metabolisme basal. Treballa a més l’estructura profunda de la dermis.

El làser LED i els infrarojos, acceleren la lipòlisis i redueixen centímetres de manera mesurable ja que s’encarreguen d’escalfar els fibroblastos i accelera la síntesi de col·lagen i elastina, estimulant la circulació sanguínia, i accelerant així el metabolisme cel·lular, per a aconseguir una millor oxigenació i nutrició de les cèl·lules i els teixits.

Amb la criolipòlisis el nostre cos es defensa de la baixada de temperatura i aconseguim una cascada d’accions que culminen en la reestructuració de les fibres d’elastina i la reactivació de nombrosos processos fisiològic

De manera paral·lela treballen els “rodillos” de buit i el massatge mecànic, aconseguint drenar els teixits, eliminar les toxines dels ganglis limfàtics i suavitzar la pell.

Per a aconseguir arribar amb temps a cada objectiu, aconsellem treballar 2 vegades a la setmana, amb 12 sessions mínimes (depenent de cada persona).

Què aconseguim?

Mobilitzar grassa
Oxigenar i nodrir en activar l’organisme
Reduir volum
Remodelar contorn i afinar la cel·lulítis
Redefinir la silueta
Mobilitzar el teixit gras

Quines tecnologies combina LipoRadioLogie ™ Vinci II?

Radiofreqüència
Làser de bioestimulació
Radiació LED
Criolipólisis
Massatge al buit
“Rodillos” de massatge ergonòmics

 

DURADA: 45 a 70 minuts.
SESSIONS RECOMANADES: 10/12, 2 a la setmana (segons cada cas)
RESULTATS: des de les primeres sessions.
INDICAT PER A: cel·lulitis, flaccidesa, greix localitzat.
QUÈ ACONSEGUIM: reafirmar, remodelar, pèrdua de volum, millorar la textura de la pell i combatre la cel·lulitis.

[/vc_column_text][/vc_column]