Què és Venus Swan™ ?

Venus Swan™ és el tractament ideal per l’estirament de la pell i per donar-li un contorn lleuger a la cara, coll i cos sense incomoditat o temps de repòs. És una experiència en tractaments segura, agradable i indolora per la cara i el cos incloent braços, abdomen, cuixes, glutis, coll i cara.

Com funciona?

Venus Swan utilitza radiofreqüència multipolar amb camps magnètics polsats que produeix una matriu de calor relaxant i terapèutica sobre la pell. La radiofreqüència multipolar ocasiona una reacció termal en els teixits que estimula la reacció natural de curació del cos i provaca l’estirament de la pell, reducció d’arrugues i de cel·lulitis. Aquesta resposta restauradora fa que la pell es contregui, aconseguint pell ferma, suavitzant les arrugues i reduint cel·lulitis.

Què esperar?

Els tractaments Venus Swan no són invasius i indolors, el tractament pot durar aproximadament de 30-40 minuts depenent de l’àrea, pots esperar veure resultats mentre progressa el tractament, amb un mínim de 6 tractaments a la cara, 8 al coll i 10 en el cos.