Tractaments Facials

TRACTAMENT GLACIAR HYDRATION

60 min.

Tractament que prevé la pèrdua d’aigua transepidérmica i actua estimulant i restablint els mecanismes de autohidratación propis de la pell. D’aquesta manera manté el film hidrolipídic natural en nivells òptims. La pell se sent fresca, suau, flexible i confortable.

TRACTAMENT HYDRO BALANCE

60 min.

Tractament de les pells grasses i/o amb tendència ancèica, amb propietats seborreguladores, desintoxicants i purificants. Depura l’obstrucció dels porus, redueix l’excés de greix, restaura l’equilibri de la pell, alleuja i calma la irritació i aporta hidratació i confort.

TRACTAMENT CELL C ANTIEDAT

60min.

Posseeix increïbles propietats antioxidants, a més afavoreix la capacitat regenerativa natural de la pell, activant la síntesi de col·lagen. El seu intens efecte renovador alenteix de manera eficaç els processos d’envelliment cutani (arrugues, flaccidesa, imperfeccions, taques). La pell se sent oxigenada, plena d’energia, de nou elàstica i més lluminosa, amb un to uniforme.

TRACTAMENT My Code

75 min.

Tractament personalitzat. Neteja profunda del cutis, purifica, elimina toxines i impureses.

TRACTAMENT MY CODE AMB DERMAPEN

75 min.

Tractament personalitzat, amb el dermapen estimulem la producció de col·lagen i creem uns microcanales en la pell que faciliten l’entrada dels principis actius triats segons les necessitats de la pell a tractar.

DERMACURE

40 min.

És un programa de renovació cel·lular. Exfoliació química. Sistema integral i avançat de peelings químics cosmètics, d’ús exclusiu professional, per a accelerar la renovació cel·lular de les capes dèrmiques més superficials, estimulant el renéixer d’una nova pell lliure d’imperfeccions, que recupera tot la seva esplendor. Resultats visibles immediatament. La pell es regenera mostrant un tacte suau, una textura llisa, un tacte uniforme i un aspecte lluminós. Fórmules combinades d’agents quimioexfoliantes, pensades per a atenuar i corregir de manera precisa, segura, eficaç i controlada, alteracions cutànies específiques.

BIOMEDICAL SOLUTIONS

90 min.

Tractament amb formulacions altament conentrades de principis actius. Aquests còctels d’actius preseleccionats en combinacions sinèrgiques extraordinàries pel seu alt nivell de resposta dèrmica, actuen “en equip” de manera intensa i focal sobre alteracions facials concretes del teixit cutani, millorant els resultats visibles en la pell.
– Tractament antienvelliment i reemplenament d’arrugues.
– Tractament tensor i antiflaccidesa.
– Tractament aclarant de taques.
– Tractament multivitamínic i antioxidant.
– Tractament reductor del doble mentó i anti-gravetat.
– Tractament amb àcid Hyalurònic.

PLUMP LIPS

20 min.

Llavis més hidratats i repulpats. Els resultats són uns llavis més carnosos, exfoliats i hidratats.

PRESSOTERÀPIA OCULAR

30 min.

Els principals beneficis que ens aporta aquest tractament són: relaxació muscular facial. antiarrugues, estimulació de la circulació sanguínia. Relaxa la tensió muscular i ens ajuda a la relaxació de l’estat físic i mental.

TRACTAMENT ESPECÍFIC D’ULLS ARUDE

45 min.

Tractament específic d’ulls, antibosses, antiulleres i antiarrugues.

MESSOTERÀPIA VIRTUAL

45 min.

És una tècnica no invasiva i molt relaxant. Està indicada per a tractaments de rejoveniment, flaccidesa, contorn d’ulls, acne, taques, etc. La mesoteràpia virtual s’utilitza per a ajudar a penetrar a nivell intracel·lular els principis actius dels productes aplicats. És una alternativa eficaç a la mesoteràpia injectada.

GLYCOPEEL EXPERT SYSTEM

40 min.

Nou sistema expert de RENOVACIÓ CEL·LULAR INTENSA. Consisteix en tres passos de neteja estructurats en un ordre determinat, que deixa la pell preparada per a l’aplicació posterior de cosmètics tractants. Els productes de cada fase es trien en funció del tipus de pell.

 

ENDERMOLOGIA FACIAL VINCI

45 min.

Estimula el col·lagen i disminueix la flacidesa. Redueix l’aspecte de cansament i també les línies d’expressió. Aporta lluminositat al rostre.

RADIOFREQÜÈNCIA FRACCIONADA FACIAL VINCI

50 min.

Regenera col·lagen i elastina de la pell, causant lleus lesions de manera discontínua i donant pas al teixit adjacent a estimular una regeneració cel·lular, per a així eliminar arrugues, cicatrius, porus dilatats i combatre la flaccidesa cutània, allisant i millorant l’estat de la pell.

RITUAL URBAN PRIMER

35 min.

En tan sols 1 sessió de 30 minuts, Ritual Urban Primer aporta a la pell els següents beneficis:
– Elimina les micropartícules tòxiques dels mitjans urbans.
– Repara els danys cutanis causats per la contaminació.
– Atenua les imperfeccions cutànies.
– Dessensibilitza la pell.

TRACTAMENT GENUINE CELL (COL·LAGEN VEGETAL)

60 min.

Tractament que prevé els primers signes d’expressió, deshidratació i falta de lluminositat. La pell recupera volum i densitat. Tractament flash de bellesa.

TRACTAMENT GENUINE CELL & QUIROSCULPT MASSAGE

75 min.

Tractament que prevé els primers signes d’expressió, deshidratació i falta de lluminositat. La pell recupera volum i densitat. Tractament flash de bellesa. Tot combinant la tècnica de massatge Quirosculpt, un massatge facial de raspat i endoactiu per combatre les arrugues.

TRACTAMENT ARUDE

75 min.

Tractament antiedat amb problemes d’arrugues marcades i pèrdua de fermesa. Remodela el contorn de l’oval i ens ofereix un efecte lífting.

TRACTAMENT SKIN EXPERT EXPRESS

30 min.

Amb aquest tractament cosmecèutic express obtindràs resultats ràpids i eficaços. 

TRACTAMENTS SKIN EXPERT

50 min.

Skin Expert una línea especialitzada en una nova generació de tractaments cosmecèutics formulats amb actius purs a molt alta concentració que permet obteniruns resultats ràpids i eficaços.
Skin Expert ofereix un conjunt de tractaments de xoc que, amb aparatología o sense, complementen a les intervencions medico-estètiques.

TRACTAMENT VITA PURE C

60 min.

Tractament antioxidant, regenerant, hidratant i il·luminador. Aquest tractament ens ajuda a prevenenir i corregir els signes d’envelliment, ens reestableix l’equilibri del teixit cutàni mentre ens aporta un plus d’energia a la pell i ens la deixa lluminosa i radiant.

TRACTAMENT OXYGEN

60 min.

El tractament que ens aporta l’oxígen necessàri per millorar la respiraió cel·lular i disminueix l’acúmul de toxines a la pell. Tractament indicat per a pells apagades, asfixiades i amb sígnes d’agotament. Aporta vitalitat i lluminositat. Atenúa també les bosses i les ulleres fosques i purifica, oxigena i protegeix la pell d’ambients urbans.

TRACTAMENT NEUROSENS

60 min.

És un tractament indicat per a pells sensibles i destinat també a pre i post procediments medics-estètics. Calma i protegeix les pells més sensibles de totes les edats. S’aconsegueix una major tolerància cutània, stop vermellors i confort immediat.

MASK ZONE S.O.S.

60 min.

Tractament específicament dissenyat per tractar reaccions cutànies derivades a l’ús continuat i prolongat de les mascaretes de protecció.

QUIROSCULPT MASSAGE 

30 min.

Massatge remodelador del rostre. És una tècnica de treball manual que a través de tècniques post-operatories de recuperació del teixit modela els trets cutanis i exerceix un efecte “planxat” de les arrugues.